Briga mene osobno šta tko radi,to su njegove pare i njegov HW,samo me zanimalo zašto se to radi? Ako je HW ispravan,pa i prođe 3D mark naravno sve u redu,u igrama ima odlične rezultate,hladna je u idleu i winsima,ne znam zašto onda to?
Dobro da čovjek ima problem,pa se ide uvjeriti da je nešto prsnulo,ali svjesno ići kuriti grafu na 100c pod parolom stabilnosti tobože,da vidim kao - jel sve ok,a grafa ni 2 tjedna na tržištu,nitko je ovdje ni nema,znači dođem doma, lakši za 2500-3000 kuna, otpakiram,instaliram i - zakurim ju,da mi duša miruje.
Ma daj please..može na PM takve stvari da ih svi ne čitaju?!
Ili ekipa sa i5/i7,čujte kupio sam novu konfu,šta mislite? To je prvi post.
Drugi je već,aha clocka se kažete,pa dobro idem probat.A kako,jel netko zna?
I tako sav sretan sprči i5 na 4.5ghz i baci mu prvi BSOD.Treći post.
Četvrti post,ujedno i predzadnji..a rekel mi je maX,razer,ili wolv da ide na 56ghz a ja imam samo 52.5,kmeeee. I slično.
I peti post,zaključak da HW ne valja,da su preporuke OC-a bzvz,da su lažne, ni da sami pojma nemaju šta rade,itd itd. A zaključak je jednostavan, ljudi božji ako HW radi ne izazivajte đavla,to su preskupe stvari,da bi ih kurili ko manijaci,pa nije to celeron 300a.
Mislim stvarno,i tako zadnje 2g najmanje tu na forumu..zašto silovati HW odmah,pričekajte bar malo kvragu.