View Single Post
Staro 02.10.2009., 03:20   #77
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor HONDA type R Pregled postova
ja sam ju brzo obrisao, lik presporo hoda a kad trci onda je o5 spor, kao da hoda, uzas -.-
To ti je taj Resident Evil štih, gdje naglasak nije na brzim, agresivnim i eksplozivnim kretnjama i akciji koliko na stvaranju napetosti, nemoći, osjećaja da si uvijek nadbrojčan i nadjačan, ali kad se uspiješ nekako izvuć iz sveg tog kaosa živ i (više-manje)zdrav, onda veselju nema kraja

Sam taj pogled iz "drugog" lica pridonosi tome svemu, nemaš pregled nad cijelom situacijom, zaklonjeno ti je vidno polje (kao u pravom životu zapravo, ne vidiš što je direktno iza tebe). Mnogima to ne paše, dok se oni ostali ne mogu odvojit od igre (khm)

Tu igru il ne podnosiš, il brojiš dane kad će stić na PC (kao ja ), ti spadaš u prvu grupu što je sasvim ok. Nema kod rezija zlatne sredine.

Petica je ipak nešto malo više orijentirana na akciju a manje na horor i "suspense" štih, tako da si možeš onda zamislit kakvi su prijašnji djelovi bili, nemoj ih niti probavat

Dok se s druge strane recimo meni bljuje od Dead Space-a, a velika večina igrača ga obožava i čak poistovječuje sa rezijem u nekim segmentima. Ali opet, to narafno ne znači da je igra loša, loša je MENI, ključna riječ.

Atrax je offline   Reply With Quote