View Single Post
Staro 02.10.2009., 03:02   #894
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
S audijem R8 sam bio zadovoljan, EVO 9. Naime ja većinom vozim AWD i ovi su mi ok.
Skyline r34 definitivno najbolji za sada (još nisam kupovao iz tier 3 ništa, idem po redu sve). Drži cestu fenomenalno, stock tj default postavke idu dosta na understeer ali sam prebacio max na oversteer pa ga je lakše kontrolirat u zavoju (meni više paše kad zanese zadnji kraj malo).
Imam i works na njemu tako da ide ko zmaj sada.

BMW-i su mi isto poprilično OK (osim Z4), dosta oversteera ali se da fino kontrolirat.

Dok su mi za sada daleko najveće razočaranje Honda S2000 i Mazda RX8, neupotrebljivo totalno, ili ja krivi setup napravim na njima.

Drift sam probao neki dan, sve u svemu jako loše, kao da je potpuno druga igra u pitanju. Zapravo, možda nije toliko loše koliko je pre realno napravljeno, igram na gljivama na gamepadu i jako teško ide, na tipkovnici si mogu zamislit kak je. Sa volanom bi trebalo bit izvedivo pretpostavljam. Možda bih i odfuro solidan drift nakon 1000 ponavljanja, ali previše je to frustracije, zaobilazim ga u širokom luku i mislim da ne propuštam time ništa dobro Dosta sam se "nadriftal" u zadnjih nekoliko naslova, ak mi se drifta upalim Grid i to je to.

Atrax je offline   Reply With Quote