View Single Post
Staro 02.10.2009., 00:33   #22
dUG1
Premium
Moj komp

dUG1's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Ak ima kakvih pitanja, pucajte

Ajd da dodam par rijeci za svaku sliku:
1) kao sto se vidi, antec je isporucio gro thumbscrew-ova (30 i nesto), sarafa i distancera za maticnu.
Ovi papiri iza su 3-godisnje jamstvo worldwide. Jej.
2) ako je u svjetlijoj prostoriji, kroz filer i prednju masku se vidi boja unutrasnjosti i ventovi. Nije strasno, ali treba spomenuti.
3 i 4) pogled s gornje strane na glasan 14 cm vent i bespotrebno mjesto za bocni vent. Ja sam to rjesio zamjenivsi mjesta stranicama i krpanjem rupe spuzvom.
Skoro zaboravih - stranice se otvaraju (zdravo seljacki) ko vrata , a ne izvlacenjem. Da budem iskren, meni je ovo prvo kuciste s takvim nacinim otvaranja pa sam odusevljen :P
5) ventovi s switchem za 3 brzine - sve iznad low je strasno :/
6) klasicni kavez koji se nemre sam tak maknut. Koma za utisavanja, makar, nisam primjetio neke vibracije sa svoja 2 diska.
7) plasticne vezice zakacene za predvidjene izbocine (ima ih na par mjesta po caseu). Mogli su, kao sa sarafima, biti darezljiviji
8) prednja maska se skida bez potrebe skidanja desne bocne stranice, pritiskom na plasticne kopce
9 i 10) prednji ventovi se stavljaju u za to predvidjene "nosace", koji se mogu skinuti i olaksat cijeli postupak. Pricvrscuju se takodjer thumbscrew-ovima i da pokucam o stol, odlicno rade svoj posao (nema vibracija ni rostanja)
11 i 12) prednja maska i filer, koji se skida u jednom komadu i lako pere. U odnosu na Sharkoona, odlicna stvar
13) Sminka
Rubovi su zaobljeni i nema straha od porezotina
14) napajanje je na dnu, te lezi na nosacima koji su dio casea. Sve ok, samo sto se napajanje zna zgrebat kod umetanja (a i mozda je to zbog moje brzopletosti)
* kad su vec krenuli izrezivati drzace za napajanje, mogli su ih samo protegnut malo vise i prosirit rupu za provlacenje kablova. Ko da bi ih nesto vise kostalo....

Zadnje izmijenjeno od: dUG1. 02.10.2009. u 16:29.
dUG1 je offline   Reply With Quote