View Single Post
Staro 01.10.2009., 23:32   #594
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Odlično je držao HD4870(core na 30-60C), vrm-ovi se držali oko 85-95C u krizi , a u furmarku 135C sa rename-anim furmark.exe.

Ova mislim da bi slično tako se trebala grijat, samo da ima neki plate ispod kao redplate na hd4870 jer bolje hladi od pasivaca.
NHF nikome i nista osobno ( Draz tebe sam kvotao jer si to spomenuo), ali cega je molim vas pokazatelj furmark, osim te ajmo rec stabilnosti? pa jel nije dost 3dmark i igre ( ili ATITool)? Ili bas volite vidjet kad vam se grafa kuri na 100+? to je isto kao da auto vozis sat vremena na 7 iljada okretaja da vidis jel masina to moze podnjet ? Znate da su sve te nove grafe zvijeri, bolesni GPU-ovi , ogromne snage koji se fino griju pod opterecenjem i samo za primjer jedna 5870 (jer je tema o njoj) pojede gtx295 ( ne bukvalno),kao da ce te ikad iskoristit 100% njene snage ako nemate 30+" monitor(a ni onda) , i onda ju jos treba usput i naklokat i peglat pod furmarkom da slucajno ne ozebe? Po meni je to cista glupost.Ok aftermarket kuler, zasto da ne bude hladnije ako moze , ali kurit grafu od 3+ k kuna nekim programcicem, koji ju toliko optereti k'o sto nista drugo nemoze je u najmanju ruku smijesno , da ne kazem glupo