View Single Post
Staro 01.10.2009., 19:24   #889
Ivan 55
Registered User
Moj komp

Ivan 55's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
ja igram na konfi u potpisu, znaci na win xp sp3 koji sma sam napravio sa win xp profesional prema vodicu na netu, a sto se tice nfs ok je , drift mi je banana , skoro nemoguc ...... a sto se tice pokretanja preko lana i haimacija postavke kod mene su :

instaliran nfs-stavljen patch 1,1 i onda crack za taj patch, instaliran haimaci 1.0.1.3 i upisana lozika za network....spojen preko mrezne pomocu speedtouch ST780 . i za antivirus nod eset smart security....

-prvi put kad sam trazio lan igru nisam je mogo naci jer me je nod blokiro , pa sam procitao da ga treba disable, ali u mom slucaju je dosta bilo na nodu ukljucit opciju (do not filter network trafic -disable firewall) i uci u nod , pod postavkama u personal firewall imate programe koji ga koriste, i tamo desni klik na haimachi i ukljucite opcije temporery alow comunication for proces..

nadam se da vam je pomoglo , u mom slucaju je , a drajveri za grafu su cat 9,9 , i igra se zna srusiti nakon par utrka, ali vrijedi za lan....pozz za alena , tonya i striku od Narkica
Ivan 55 je offline   Reply With Quote