View Single Post
Staro 01.10.2009., 15:22   #586
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ma to ti je SLO edišn.

@trouble,ako ćeš ić,idemo skupa haha. Procedura je uobičajena,obrazac se zatraži u trgovini,ispuni tamo i ovjeri, i na granici,znači nema skrivanja po vrećicama,gepekima i slično,nego fino prijava,i povrat se ostvari kako sam ja ranije na Super nintendo i cartridgeove dizao, sa tatom onda , u Jurišićevoj čini mi se,u središnjem uredu pošte kod nas u Zagrebu. Ili čak mislim da sam se prešao,da nema potrebe ništa na granici ovjeravati već samo u trgovini kupnje.
.
Di bi? Trst il Graz? ja sam za slijedeći tj neki dan,kad god....juce sam putovao sad bih odmarao malo

Merver se dobiva na EU-HR grani(na ovoj strani di je EU,u nasem slucaju SLO).....potom dolazimo na našu i ide pitanje IMATE'L ŠTA ZA PRIJAVIT MOMCI? E tu smo hebali ježa(a ovo za Jurišićevu neznam.....pouzdat ću se u tebe haha) Ako ima josh ko iz Zg da oce ich,mogu ja Peugeota uzet tamo nas 7 stane i paljada....PC-E on the road!

Kaj,da stavljam svoju na tržionu? (znam,napašt ću hrabro supersport ovaj vikend,dignut za 5870 il izginut hrabro ko Nikola Šubić Zrinski )

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 01.10.2009. u 16:20.
trouble je offline   Reply With Quote