Citiraj:
Autor maX
OMFG, već na 35% je preglasno 
To budu ljudi morali imati slušalice za zaštitu na ušima kad će benchat kartice s ventilatorom na 100% 
|
OMFG na 35% se čuje ko i primjerice 8800GTS 512 dok tera neku igru ili ne daj Bože Furmark
time da pri benčanju karticu nikad vidio nisam preko 32% (tjerajući Furmark)
Tak da u normalnom korištenju ta grafa ne bu niš glasnija od primjerice GTX275 ili GTX285
Odvali vent na 100% na GTX285 pa mi javi rezultate...vjeruj mi nije niš tiši od ovoga
Citiraj:
Autor thedream
Ova turbina na 40%tak posto bi morala držati 5850/70 na razumnim granicama,čini mi se ipak malo bolji hladnjak od onih plastikanera sa 4870tki
|
Prilikom Furmarka vent ne prelazi 32% (meni barem nije) i u tom slučaju grafa ide na 78-80°C
Prilikom igranja primjerice FC2 vent ne prelazi 28% i grafa je na cca 65°C
Što je, sad vidim, i on potvrdio.. njemu je
vent bio na 33% i grafa na 82°C ali overclockirana
Kod mene je recimo na def taktovima idle 40-41°C vent @21% // load 78-80°C vent @32%
Dakle pokreni onaj video, čekaj da je namjesti na 30% i to je u principu koliko se grafa čuje u igranju...

Nikakvih 40% i slično...
Ak je to puno onda vama nije niš dovoljno dobro. Sviđa vam se primjerice GTX275 koja je u loadu jednako tiha/bučna li se zato grije na 90°C... Ovo se grije manje, jedako je bučna.... ali ne to je ATI -> to je smeće