View Single Post
Staro 30.09.2009., 23:10   #17
Keyser Söze
Rent-a-maniac
Moj komp

Keyser Söze's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
dosad nisam imao neta. tu su neki radovi oko mene. meni je u 60 fps a trka u nekih 49-60fps. mislio sam da ce se vidjet na ss iz frapsa al sam kasnije skuzio da sam tu opciju iskljucio. slika nije extra jer sam morao iskljucit aa i sve te gluposti. inace na onom ss je m5 na nord

idem sad za drugi komp pa cu stavit postavke.

edit: evo ovo je brzinski sklepano

dakle prvo trebate pcsx2-r1888 verziju emulatora

igra bi trebala biti (za gt4 govorim) NTSC, ne znam zasto ali eto pal nikako nije htio krenuti a i ako netko ima pal verziju neka proba

1. nakon istalacije prog treba podesiti ovako
http://img225.imageshack.us/i/postavke.png/
jaci komp q proc ili neka jaèa grafa bi mogli izvuci sigurno bolje ali eto radim s onim sto imam , (a i kako sam malo citao radi dostahirovito sve to skupa, od konfe do konfe je drugacije pa nemojte odustat ako ne proradi otprve)

2. dalje je vazno ovo i ovo podesit kao da ss-ovima

(razlog bas tim postavkama- nepoznat )

i to bi trebalo biti to

u postavkama plugins i bios directory trebate postavit rucno. ako nemate biose odmah nakon instalacije treba ih skinut a mozete googlat po nazivu iz prvog koraka ili udarit tu

u kratkim crtama to je to. ne mogu ici u sirinu jer kao sto sam rekao dosta je hirovit emulator i svakako se ponasa od konfe do konfe.
eto nadam se da sam nekom bar malo pomogao

a sad secer na kraju

Zadnje izmijenjeno od: Keyser Söze. 01.10.2009. u 00:10. Razlog: dodatak
Keyser Söze je offline   Reply With Quote