View Single Post
Staro 30.09.2009., 20:19   #92
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Sve to lijepo zvuci na papiru i u teoriji, uglavnome bit ce fail (ne u smislu propast ce i kartice nevaljaju) kao i uvijek ostati samo hrpa neiskoristenoga potencijala....

Sve je trenutacno okrenuto konzolama, svi optimiziraju igre za slabasne konzolice jer je tamo lova cak evo i Crytek se odlucio potrositi 2god na optimizaciju engina kako bi se mogao fino vrtiti na konzolicama i to bar koliko sam ja vidio lijepo se vrti...
E sad ovo sto nVidia radi po meni je super sto se tice napretka tehnologije samo je kvaka onda da ce game developeri biti rastrgani na sve strane, prvo imas xbox na koje je najlakse raditi (bubnes u UT3 engine igru i bok), potom prekodiravanje za ps3 pa onda kako bi se ova zvjerka GT300 pokazala u punom sjaju i za nju nes posebno nakucati u linijama kodova, sto nece ici bar ne onako kako ja to vidim...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 30.09.2009. u 20:31.
Gjurovski je offline