Citiraj:
Autor Redline
Evo moja prva kupnja preko eBay-a ce zavrsiti negativnim dojmom..
Naime danas sam bil u pošti, te sam im dal tracking broj, prvo su se jedno vreme gubili, onda su uspeli provjerit, te mi rekli da artikal nije stigao u HR.
Kasnije sam onda pokrenul žalbu na PayPalu, te ću ju vrlo vjerojatno igubit, jer je seller podnio dokaz o slanju artikla, te odabrao da spor odluči PayPal, dok sam ja iznesel samo svoju činjenicu da nisam dobil artikal, koji nemam kak dokazat, il možda imam???
Samo se nadam da necu sad platit neke troškove toka spora?
|
Evo dobil konaco ovaj artikal prošli tjedan, nakon mjesec i pol skoro, al bitno da je došlo
E imam sad jedno drugo pitanje, kupujem neku kapu i cjena je određena tj.licitacija, ali shipping nije, za US je free, a za Europu ništ nepiše, kontaktiral sam prodavača da mi javi kolki bi bio shipping za Cro (kak to on opce izračuna?gleda cjene njihove pošte ili?) jer mi je malo mnogo ispalo.
I kak budem mu ja shipping platil kad nije odma u startu određeni? jer ja sad da kupujem platil bi samo cjenu kape koja je određena, a ovo ne, kak bi mu onda puls taj shipping moral platit kaj si je on zračunal???
Pozz!tnx