LoL meni jos neizbacuje ali je smijalica kakav problem imam, od kada sam nove drivere stavio pojavljivalo mi se non stop da pri startu utrke je sve crno samo stazu vidim u retrovizoru

(probao sam i tako igrat gledajuci samo na radar dole, nisam se bas proslavio, mislim moze se ali samo do prvoga zavoja

)...
Pa sam onda nanovo igru stavljao, mjenjao drivere, profile i u igri i Logitechovom programcicu za volan (za svaki slucaj) i nista uvijek crno...
Onda napravio novi profil i sve radi, gledam po opcijama sto bi moglo biti i skuzim da ako ugasim AA sve mi je crno, kad je stavljen na 2xAA sve je u redu igra radi kao beba
Eto ako se ikome pojavi taj problem nek ukljuci AA
Da mi je netko rekao nebi mu vjerovao

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12