View Single Post
Staro 29.09.2009., 17:00   #368
zlatkolucic
Registered User
Moj komp

zlatkolucic's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Pozdrav! Udi u (postavke), zatim (mail,kontakti,kalendari), zatim (ucitaj nove podatke Push), pa izaberi (Rucno).
Mislim da je to to.

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ako ti izbacuje error 160X prilikom pokusaja jb-a ili restore-a,prati ove upute.

Postupak ide ovako:
1. Instaliraj itunes 9.0.1
2. Downgrade-aj iphone 3g na sluzbeni 3.0 firmware (telefon ce ostati blokiran u recovery mode-u nakon prijavljivanja greske)
3. Sada pokreni redsnow 0.8 i jailbreakaj ga sa 3.0 firmwareom ( ponovo ce se blokirati iphone, ne redsnow,nego iphone,tj. vrtit ce se onaj poznati "vrtuljak" i tu ce ostati blokiran)
4. Ugasi telefon , stisni i drzi home i power tipku ,povezi ga na itunes u dfu ili recover mode-u (ako ga upalis pojavit ce se recovery mode)
5. restore-aj ga sa shift+ CUSTOM 3.1 firmware
6. gotovo

P.S. Prilikom restore-a sa custom 3.1 firmware-om ,moze se desiti da ti duze vrijeme itunes javlja PREPARING IPHONE FOR RESTORE. Nemoj nista raditi,samo cekaj da pocne i da zavrsi.

Ili mozes sa ireb-om na stranici http://ih8sn0w.jaredp.info

Uspio sam tek sad dobio sam Cydiu

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Izgleda da sam se malo zaribao...
Stavio sam custom 3.1 sa enableanim pushom, itd na iPhone 3G i sad ne mogu izgasiti push. Izgleda da mi je preko noci potrosio 55% baterije, preko dana isto puno, a iPhone sam po sebi pali Mail aplikaciju svako malo i provjerava poštu. Čak sam i izbrisao mail, i još uvijek je pali.
Poludit cu... Jel ikako mogu to sredit?
Pozdrav! Udi u (postavke), zatim (mail,kontakti,kalendari), zatim (ucitaj nove podatke Push), pa izaberi (Rucno).
Mislim da je to to.

Zadnje izmijenjeno od: Router. 29.09.2009. u 23:17.
zlatkolucic je offline   Reply With Quote