View Single Post
Staro 29.09.2009., 10:51   #5
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Mozda i to napravim, pogledat cu jos tutorijal i cijene pa onda javim ;-).

Samo, koja boja? Crna ili crvena? Nekako bi mi crvena pasala, crne ima dosta, crvena samo bocni ventilator i naprijed malo. Kad svjetli plavo, crvena postaje nekako tamnija, crna.

Nego eto sto sam na drugom forumu dobio kao savjet:
Moj savjet ti je da komp stavis samo u jednu boju i to neku neuobicajenu (ne plava, crvena ili zelena).
Citiraj:
Ja ti preporucam npr žutu. Uzmes na sve ventilatore popostavljaš žute ledice i imas jako rjetko žuto kućište
i moj odgovor:
Citiraj:
Hvala na savjetu, no eto:

dakle, komp je cijeli u jednoj boji (plava), osim plastike na kucistu i bocnog ventilatora koji su plavo-crveni.
Zuta bi bila OKe, da je i plastika i sve (moguce po/prebojati), i to nije tako ni lose.
Malo je zute, vise je crne plastike, te se nebi trebala bas zmazati jako. Također kombinacija crno-žute...

Stvar je u tome sto komp ne ostaje meni, ide ocu i njemu ne treba cirkus od kompa. Imam ja jos jedan revoltec alu-vent i neonku, no mislim da je to nepotrebno ugradjivati (rekao sam, nije potreban cirkus od kompa).
Ne bi htio u njega potrositi bas puno love, no mozda prijedlog i uvazim. 'problem' je prefarbat ventilator u zuto, a i kupovat nove LEDice (kupio sam ih 10 plavih, nisu bas jeftine) mi se ne isplati.
Vidjet cu jos, koliko kostaju i kako svjetle, sad bas skidam ventilator da vidim dal je moguce promjeniti ove zute LEDice...

Hvala na savjetu jos jednom
Pa me zanimaju kako vam se cini da kuciste bude crno-zuto, znaci i plastika zuta i LEDice?
Computer_Modder je offline   Reply With Quote