Mozda i to napravim, pogledat cu jos tutorijal i cijene pa onda javim ;-).
Samo, koja boja? Crna ili crvena? Nekako bi mi crvena pasala, crne ima dosta, crvena samo bocni ventilator i naprijed malo. Kad svjetli plavo, crvena postaje nekako tamnija, crna.
Nego eto sto sam na drugom forumu dobio kao savjet:
Moj savjet ti je da komp stavis samo u jednu boju i to neku neuobicajenu (ne plava, crvena ili zelena).
Citiraj:
Ja ti preporucam npr žutu. Uzmes na sve ventilatore popostavljaš žute ledice i imas jako rjetko žuto kućište
|
i moj odgovor:
Citiraj:
Hvala na savjetu, no eto:
dakle, komp je cijeli u jednoj boji (plava), osim plastike na kucistu i bocnog ventilatora koji su plavo-crveni.
Zuta bi bila OKe, da je i plastika i sve (moguce po/prebojati), i to nije tako ni lose.
Malo je zute, vise je crne plastike, te se nebi trebala bas zmazati jako. Također kombinacija crno-žute...
Stvar je u tome sto komp ne ostaje meni, ide ocu i njemu ne treba cirkus od kompa. Imam ja jos jedan revoltec alu-vent i neonku, no mislim da je to nepotrebno ugradjivati (rekao sam, nije potreban cirkus od kompa).
Ne bi htio u njega potrositi bas puno love, no mozda prijedlog i uvazim. 'problem' je prefarbat ventilator u zuto, a i kupovat nove LEDice (kupio sam ih 10 plavih, nisu bas jeftine) mi se ne isplati.
Vidjet cu jos, koliko kostaju i kako svjetle, sad bas skidam ventilator da vidim dal je moguce promjeniti ove zute LEDice...
Hvala na savjetu jos jednom
|
Pa me zanimaju kako vam se cini da kuciste bude crno-zuto, znaci i plastika zuta i LEDice?