Citiraj:
Autor coconut
Više su orijentirani na složence, laptope i periferiju nego same komponente.
|
E vidis...upravo to prosjecni korisnik danas trazi i ta ce trgovina trzit bolje od svih! Bolje je prodat 100 jeftinjak kompova u "x" dana, tjedana.....nego jedan "high-end" komp.
Ono sto je ADM napravio...mislim da je to jedna od boljih stvari...lijepo narucis robu, oni ti je dostave doma, platis i bok.....
Nesto se shebe oni ti jos nude zamjenu i fino ti sve sloze. Evo meni je npr. neke vece stvari problem nositi po Zg posto ne vozim i lijepo ih nazovem i oni ti dofuraju kuci komponente...to je usluga...a ne da ja kao u drugim ducanima koji ti ni okvirno nista ne znaju reci.
Cak mi je i diskont24 dobar, bar ja nisam imao problema sa njima i robu sam uvijek imao drugi dan i to jako povoljno...no ipak volim vidjeti robu prije kupovine pa makar je platio 20-ak kn vise....jedino ako se ne radi o ogromnoj razlici o cijeni, onda je malo drugacija situacija.
No, opcenito stanje sa svim trgovinama kod nas je jako lose. I sam radim u jednoj i znam da smo dnevno imali prije par. mj. po 10 k kn prometa i bilo je more ljudi.....sada zatvaramo jednu trgovinu, a u "glavnoj" jedva navucemo cca 4 k kn dnevno.