View Single Post
Staro 29.09.2009., 07:49   #243
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Sve i da tome nije tako,neobjašnjiva mi je reakcija nekolicine usera ovdje,na bilo kakvo - a tuđe - mišljenje. I to ono,ljudi u 20tim godinama.

Najavljen je Mediamarkt,špekulira se da bi on ili Msan odnosno King ICT mogao kupiti HG, ne znam za Ve-Mil. Bili su tu i neki istočnjaci u igri,ne znam jesu Bugari,Turci,Rumunji,neki njihov lanac isto IT-a uglavnom. Ne znam ime, coconut ga je negdje bio rekao,ne sjećam se više.

Nije neki problem izaći na ZSE,problem se održati,što se i sad pokazalo točnim. Brojke jednostavno ne lažu i neobjašnjivi rastovi od parsto % jednostavno nisu utemeljeni,i možeš zaključiti ili da tu netko pere lovu,ili da jebe potencijalne investitore odnosno - dioničare u zdrav mozak,kako im dobro ide i slično, tj. treće - najlogičnije,da pumpaju jedan neodrživ balon koji je sad prsnuo.

Promijenili su nekoliko predsjednika Uprave u zadnje 3g,imali rastove koje sam naveo,uz zdravoseljačku - konj koji dobiva utrku,se ne mijenja - ovo nema smisla. Očito sve i nije bilo divno,krasno. Za to ti ne treba faks, a argument vidi se da sam s ekonomije,pa to se slažem, našao sam odlično plaćen posao, sam si financirao auto,kupujem vjerojatno i stan na kredu do kraja godine, i u mogućnosti sam dovršiti do 26te godine magisterij i predavati takozvanim tutlekima - po privatnim školicama - osnove za dodatnu paru,kao drugi job.

Mislim da je to posve dovoljno i ekonomično,nije neki argument kad nekog hoćeš uvrijediti - da kažeš da je s ekonomije,to je čisto silovanje i fašizam. Ti si sa PCE foruma,so what? Ne razumijem frustraciju i bijes ni spram EFZG-a.

Već sam sve objasnio,nema se potrebe ponavljati. Rasprava je jedno, pljuvanje je drugo, a vrijeđanje na osobnom nivou je treće i to će biti sankcionirano. Nisam ničiji advokat kako sam i napisao,ali je nedopustivo da gdje god kažeš svoje mišljenje, 4-6 istih -ljudi- nazovimo ih tako, skoči i grakne sa nekom paljbom mislim,na nivou 4c razreda i gledanja u tuđi pimpek na tjelesnom.

Možemo normalno pričati,ja sam rekao što sam mislio,a to je da je HG propao i da propada - iznutra. Nikakva konkurencija njega nije pomela, to šta MSan dobije natječaj u Holdingu,eventualno,a HG dobije iduće godine negdje drugdje,ne može utjecati na propast tolike firme - a u najmanje 3 izvora sam naveo da su bili jedna od najjačih IT-ova ovih prostora,što god mi mislili o njima. No nisam im advokat,jebe mi se. Samo bi neki garage sale,jubilarni, da si kupim SSD-ove za recimo 399kn i slično,za oproštaljku.
thedream je offline