Kada smo kod Ve-Mila...prijatelj mi radio u njihovoj poslovnici u Virovitici i sam mi je bio rekao da se ne zna tko pije, a tko placa u firmi i da nikada nista ne zna...niti kada ce stici nova roba, ni kada ce stici roba sa reklamacija ni nista....koma totalno. Ljudi mu pizde u ducanu, a on uistinu ne zna kada mu nitko ne moze ili ne zna reci kada i sta.
Frend da plocu na reklamaciju i NIKADA je vise nije vidio....dobio je novu plocu koja nije bila ispravna, poslao je odmah na reklamaciju i nikada je vise nije vidio, niti mu je ponudena druga...i sta sada reci!? Samo sto je frend miran decko kojega to ne hebe pa je i odustao nakon par mj. od toga, ali kako da onda netko ne propadne kada tako posluje. I sam se uvjerio u njihovu "ljubaznost"....te me zaboli ako je netko tu na forumu iz firme jer su bar oni na koje sam ja naisao bili totalno u k.... bar tu u Zg. Interesiras se za neke stvari koje kostaju 10 k kn, a on nezainteresirano bleji u tebe i zaboli ga za cijeli svijet. Pa naravno da nikada vise ne bih ni pogledao takvu trgovinu.
Na internom mail-u svaki tjedan je netko preko maila davao otkaz....bas se pitam zasto!? Sigurno ne jer im je super tamo radit!
Vec sam spominjao milijun puta moj slucaj kako su mene odhebali kada sam isao ostaviti dosta veliku lovu na hi-fi komponente.....a samo zato sto mi nitko u cijeloj firmi nije znao reci ni otprilike kada ce mi to dostaviti kuci. Jos kazem da nije bed i da cu platit dostavu i jos gratis platit i sve....no oni te ne hebu ni 5%.
Sta se danas prodaje i tko ce opstat!? IMHO jeftina racunala i prijenosnici te trgovine koje ce ponuditi ta racunala "za mase".....pa hebemu sada odes u Konzum i vratis se kuci sa kompom......ali to ljudi vecinom traze.....jeftine kompove...... Medu spekom i mineralnom stoji laptop za 3 k kn i ljudi svi sretni te ga uzimaju na 864 rate....
Nikada nisu trgovine ni zivjele bas nesto od ljudi koji su kupovali high-end komponente za racunala, vec od jeftinjak kompova koja su isla na kile i od onih koji su se uvaljivali u drzavne institucije (policija, MORH, skole....).
I tek sam sada vidio ovih dana kako je jadna situacija sa kompovima dok sam trazio neke djelove za komp....prazne police i pun kufer zatvorenih "kvartovskih" trgovina u kojima si se mogao sa "gazdom" sve dogovorit.