View Single Post
Staro 28.09.2009., 18:49   #229
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Posljedica i odraz stanja društva u kojem se nalazimo zadnjih 20g je i ovakvo stanje IT sektora koji nije mogao biti pošteđen,ja sam iznio svoje mišljenje o krizi u HG-Spotu,jer su 2008. godine,u izvještaju za 2007. imali abnormalne rastove za koje nisu dali objašnjenje,i tu već taj balon lagano puca.

Pa ako neznaš potankosti o njihovim abnormalnim rastovima, na temelju čega onda izvlačiš "činjenice" o njihovoj "propasti".

Citiraj:
Ništa više,ničim se ne prsim posebno,što drugi tu nemaju sa FER-om ili nekim drugim faksom,i ničim ne umanjujem nekog drugog,samo želim pristojnost. To je sve.

Pa dobro. Mislim da si malo ozbiljno shvatio. Ali kaj ćeš. Tak je to bez svega što čini komunikaciju osim teksta.

Citiraj:
A ako je zaista,ponovit ću,sve tako kod nas na EFZG-u šljamavo,pa kvragu onda su svi debili ovi klinci,a i bivši stari ekonomisti,koji su takav škart od faksa završili,i koji su ljudi od pozicija.

Vrlo vjerojatno je i Rohatinski,samo nepotični tutlek. Možda i Jurčić, Crkvenac,Vedriš,Kalogjera ima ih milijardu kod nas Bogu hvala. I svi su tutleki,sa EFZG.
Ako je 10% nešto pretjerano pomoglo znanje koje je stečeno samo čistim curriculum-om na ekonomji, onda sam i puno rekao.

Of course..možemo sad natrag na temu.

Citiraj:
velikom postu linkove,imaš tekstove koje ja osobno nisam pisao,nisam sponzorirao,i koji jasno govore što se HG-Spotu desilo od 2007-2009. Ako ti iz toga ništa ne vidiš,meni je jako žao.
Pa ja vidim puno priče, a nula činjenica. Na istoj razini kao "Zašto je Sanader otišao".

Citiraj:
A objesim ja i tvoje znanje o računalima,on će uvijek proći sa diplomom FER-a bolje nego ti,pa nek ne zna spojiti 2 SATA kabela od MBO do pržilice ili harda. Nemoj si laskati,ovo nije država znanja.
Naravno! U 90%> slučajeva. U to nitko ne sumnja.