28.09.2009., 18:49
|
|
Guest
|
Citiraj:
Autor thedream
Posljedica i odraz stanja društva u kojem se nalazimo zadnjih 20g je i ovakvo stanje IT sektora koji nije mogao biti pošteđen,ja sam iznio svoje mišljenje o krizi u HG-Spotu,jer su 2008. godine,u izvještaju za 2007. imali abnormalne rastove za koje nisu dali objašnjenje,i tu već taj balon lagano puca.
|
Pa ako neznaš potankosti o njihovim abnormalnim rastovima, na temelju čega onda izvlačiš "činjenice" o njihovoj "propasti".
Citiraj:
Autor thedream
Ništa više,ničim se ne prsim posebno,što drugi tu nemaju sa FER-om ili nekim drugim faksom,i ničim ne umanjujem nekog drugog,samo želim pristojnost. To je sve.
|
Pa dobro. Mislim da si malo ozbiljno shvatio. Ali kaj ćeš. Tak je to bez svega što čini komunikaciju osim teksta.
Citiraj:
Autor thedream
A ako je zaista,ponovit ću,sve tako kod nas na EFZG-u šljamavo,pa kvragu onda su svi debili ovi klinci,a i bivši stari ekonomisti,koji su takav škart od faksa završili,i koji su ljudi od pozicija.
Vrlo vjerojatno je i Rohatinski,samo nepotični tutlek. Možda i Jurčić, Crkvenac,Vedriš,Kalogjera ima ih milijardu kod nas Bogu hvala. I svi su tutleki,sa EFZG.
|
Ako je 10% nešto pretjerano pomoglo znanje koje je stečeno samo čistim curriculum-om na ekonomji, onda sam i puno rekao.
Of course..možemo sad natrag na temu.
Citiraj:
Autor thedream
velikom postu linkove,imaš tekstove koje ja osobno nisam pisao,nisam sponzorirao,i koji jasno govore što se HG-Spotu desilo od 2007-2009. Ako ti iz toga ništa ne vidiš,meni je jako žao.
|
Pa ja vidim puno priče, a nula činjenica. Na istoj razini kao "Zašto je Sanader otišao".
Citiraj:
Autor thedream
A objesim ja i tvoje znanje o računalima,on će uvijek proći sa diplomom FER-a bolje nego ti,pa nek ne zna spojiti 2 SATA kabela od MBO do pržilice ili harda. Nemoj si laskati,ovo nije država znanja.
|
Naravno! U 90%> slučajeva. U to nitko ne sumnja.
|
|
|