View Single Post
Staro 28.09.2009., 17:36   #217
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Postoji jedan jedini razlog,a zove se povlaštena informacija. Tipičan primjer nasilnog preuzimanja, Uprava je još uvijek na dovoljno stabilnim nogama,prvo će odletiti - jasno,šljaka. VSS nitko ne dira,i glavonje. Bar ne u ovoj fazi, nadalje,dok dionice toliko padnu,dioničari će logikom stvari ići kontra trenda, i rješavati se dionica,dok je vrijeme je li. Što opet,uz povlaštenu informaciju iznutra, odlično odgovara glavonjama,koji će steći dovoljan paket dionica, da postanu većinski vlasnici,ako ne i 100%tni.
Povlastena informacija i HGSpot?

Ajmo biti ozbiljni.

Informacije koje ja imam (a imam ih iz vise nego dobrih izvora) govore svasta, ali nista dobro.

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Naravno,ne mora tako biti - ali sve će to doći na svoje. Vidjet ćeš. U trenutku kad je HG ušao na burzu i počeo kotirati,prije 2g čini mi se..čak i više,bio je ako ne najjača firma ovih prostora,tu mislim na Balkan cijeli,onda među TOP3.
HGSpot najjaca firma?

Oni su bili samo trgovac, nista vise. Alat drugim firmama za plasman, firma koja nikad nije zadobila povjerenje struke, pozitivan image kod kupaca, bilo kvalitetom bilo pred bilo post prodajom.

Nikad nisu bili najjaci u RH (a kamoli u regiji), figurirali su kao najpoznatija maloprodaja, no s par, recimo, cudnih odluka uprave i dolaskom samo malo ozbiljnije konkurencije i sirenja prodaje preko interneta sve je krenulo dole. Pokusaj s bijelom tehnikom i kucanskim aparatima je kratko trajao, a zasto bi sad netko preuzeo tu tvrtku ne bih znao.