OT:
Citiraj:
Autor alan_poh
bša sma i htio napisat....na kompu je grafika očaj...ali kad staviš igru na xboxu 360 i to još na HD tv i hdmi....odlično izgleda....a i igrivost je dobra...stvarno nije loše...probao sam na kompu i xboxu....tako da znam
|
Ma ja igram taj pes jos od nastavaka sa Snesa, i nakon sto sam ovaj demo odigrao fife na PS3 jednostavno mi je pes pao na drugo mjesto i nemam ga volje igrat vise, grafika je manje bitna koliko opcija na Fifi da mogu sve pomoci iskljuciti sto se tice dodavanja, nabaca itd, koliko je zanimljivija jest da se borim odvuci loptu u protivnickih 16m i onda zapucam u korner zastavicu

(dok te opcije u pesu nema ibez beda se sa krila nabacuje u peterac ma koliko igrac bio u nepovoljnoj poziciji da isto ucini)...
Kretnje igraca su bar nivo iznad ovih u pesu koji ima bolju grafiku ali mi gameplay ide na zivce i kretnje igraca koje se nisu promijenile u zadnjih 4 nastavka, jos uvijek se ko drvene marije krecu...
Dok je na kompu fifa zestoko smece, nerazumijem kako mogu tako mogu usrat igru a isti engine i sve...
Ako netko nevjeruje, neka proba kod nekoga tko ima konzolu, namjesti tipke kao na pesu i iskljuci sve pomoci (sve na manual, nista assisted) sasvim druga prica...
I sto je najgore ni sam nevjerujem pa sam skinuo demo na PS3 i Pes-a i u prvoj tekmi sa kompicem dogodi se ovakav baksuz (odigrali smo tu tekmu do kraja i obrisao sam ga lakocom sa PS-a), ma uzas:
">
Ceka se sljedeci nastavak, bolje im je da se ostave grafike i ucine nesto uvezi ovoga gore...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12