View Single Post
Staro 28.09.2009., 14:37   #415
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Svaka čast, za homemade uradak vrlo dobro napravljeno.
Jesi pokušavao namontirati? Dali češ moći dovoljno stegnuti?
Stavil sam več komad plastike izmeču i ravnomjerno zatezal. E kuler nasjeda ko original, naravno nesmije se zatezat ko blesavo al i ak se pretegne pločica je taman mekana da se piga kod velikih pritezanja tak da je elastična i zbilja ja super zadvoljan kak sam mislil da bude .

Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Raspoloživ u Feniksa http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...380&kateg=0901
Ako ga netko nabavi nek nabaci koji osvrt bez obzira na tonu stranih rivjua.Ne izgleda loše za 250Kn. Možda ga i nabavim budući da mi je nekidan promaka na Tržnici rabljeni "Šugatek" HDT-S1284 ,a OCZ Gladiator druga "dancOO" mi po mom mjerenju vrlo vjerovatno kolje bočnu stranicu za fucking pola centa ,jer ta njegova Qita prelazi 16cm u visinu, neda mi se sad kemijat bušilicom po plexiju

EDIT A vidim da sad i nešto gadno kemija s njim =)
Da i ja imam problema na pleksiju bočne stranice, pipe mi postrugnu po stranici tj po pleksiju kad zatvaram, nekih 1-2mm je previsok. A i sad sam odustal od prodaje pošto sam složil pribor za montiranje. Kaj bi kemijal s kulerom, on je nediran...

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ti stvarno ne kuzis da socket i procesor NISU u ravnini s plocom i nece ti pomoci nikakav kurcev tzv. bekplejt malo vise pritegnes saraf. Za takve stvari se na vijke stavlja opruga da se ne dogodi sto bi se tvojoj nadinteligenciji moglo dogoditi. Ma ustvari boli me kiton, radite sto hocete
Neznam kaj si sad rekel, u kakvoj ravnini, i neznam kak bi ploča puknula ak je opterečena na tlak, pa nema tu torzije ili slično, kuler stišče procesor a proc stišče sa matičnom soket i sve to ide na backplate, i sad mi ti objasni di bi trebalo doć do pucanja?
A opruge su radi onih koji stežu ko debili, a ne radi onih koji znaju kak se steže, a posbeno su radi toga da stvaraju stalni pritisak na soket a ne radi pritezanja. Nakon nekog vremena može doć do propadanja kulera zbog one iza spužve/gume ili nečeg trežeg i tu je onda opruga da to popravi da i dalje stisne kuler, a ja pošto opruga nemam meni bude se sve olabavilo i trebal budem pritegnut kad i ako se to dogodi, pošto nemam te spužve.
Tak da budi bez brige oko toga...
danc00 je offline