View Single Post
Staro 28.09.2009., 13:38   #3
The Pill Man
Premium

The Pill Man's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
HTML:
Hm, koliko vidim HP6730b nema klasični com port (kao i svi noviji laptopi) što znači da moraš koristit neki USB > serial adapter koji ima drajver za win98 (primjer) i po mogućnosti radi kako spada.
sa linka priloženog na početku ( i sad imam HP-a samo starijeg, sa com portom ali ipak nekad koristim taj adapter ali pod xp-om, i mogu reći - to je samo ---nužno zlo )

External I/O ports
4 USB 2.0 ports, VGA, S-video TV out, stereo microphone in, stereo headphone/line out, Firewire (1394a), power connector, RJ-11, RJ-45, serial port

Samo zato i idem na ovaj laptop (i zato što je baterija deklarirana na 6sati što je čak i malo za ozbiljniji rad na terenu jer kad ga nakrcam sa step7 i ostalim siemensovim preglomaznim alatima krepucniće od muke)

Battery life
Up to 6 hours (up to 12 hours with the HP Extended Life Battery and over 15 hours with the HP Ultra-Capacity Battery)

Dakle i sad nemam sve drivere za win98 i boli me kxxxx samo da mi radi gore navedeno jer sa Virtual machine ću ispizditi sa stabilnosti.

Ima li ko dignut freedos (možda ima nov stroj pa da ga ne formatira dok probamo)??