Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Dakako  , čak štoviše, bar na internetu ima rivjua i svaki piše drugačije.
Nije problem naći review di i Orochi pasivno drži Nehalema na 45 stupnjeva u OCCT/Prime loadu
Najsimpatičniji su mi oni rivjui koji sa Škajt coolerima na naklokanim kvodovima imaju 17 stupnjeva idle, load je naravno 29  takvih ima najviše.
Daleko od toga da su Scythe loši cooleri, dapače, ali reklama ih gura puno više nego same performanse, em su veliki ko ormari, em su ružni ko porez, hvala ali ne hvala, radije ću dati 150/200 kn više za ljepši, manji i puno bolji TermalRajt/Megahalems, Xigmatek, CM... 
|
a) al ovi ne poriču da True nije najbolji,žišku,to bu svi rekli yerbo je to činjenica a ne obečanje....
b) da,al to su lijeve stranice,fino postoji lista i na frostyu i drugdje,i kad se fino poklope okvirno performanse znamo o čemu se radi
i c) hebate jes ti kad imo kojeg Scythea? Truea? true za velku većinu SCYTHEA velik ko garderobni ormar nasuprot stolića za naočale. Coolermastera sam imao.....pa to je "utter shit" bio do pojave V8 modela(koji usput dojde vise od scythea Mugena2 a radi lošji posao). Jedino Gemini 2S s dva venta a onda sam imao priliku čuti kako zvuči ajrodrom unutar PC kučišta

Da ne spomijnemo i tišinu di Scythe vodi.... Xigmatek ajd.... a za ovo ljepši nebum komentiral,bitnije mi je recimo kak mi cura zgleda
Ajd da si spomenuo Alpenfon ili Sunbeam(koji AMDa drži trećinu ladnijim nego nekakve CM verzije TX2/3,Gemini,isprobano kod kolege s foruma)..... potom Baram koje je veoma podcijenjen ladnjak kojeg doduše kao i većine ovdje spominjanih nema na našem tržištu...
Znam da nismo u temi o AMDu al idem u Graz u sri po
Alpski povjetarac tipa Brocken pa javim dojmove......