View Single Post
Staro 27.09.2009., 23:21   #1094
petar1
Premium

petar1's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
[quote=antrax;1441661]@petar1...

p2350 sam ti i ja napisao za uzet, ok bi trebao bit monitor, al ima matricu istu kao p2370 s kojim po netu ekipa nije preodusevljena po reviewima, no nisam vidio ni jednog od njih. p2250/2270 bi trebao imat nesto bolju kvalitetu slike, na mene je p2250 ostavio poprilicno dobar dojam, dopao mi se vise od w2261v koji je jedan od boljih u kategoriji fullhd 22" monitora.

2343NW je los jer nema dvi, kad vec imas dovoljno novaca da si priustis nesto sa dvi-em i ucini to, vidljivo je bolja slika, iako je vecini zadovovoljavajuce i preko analognog prikljucka, ali jednom kada predu na dvi nema nazad za konstantnu upotrebu.

t220, dobar monitor prije 2 godine, danas bacanje novaca + pitaj boga koju ces matricu dobit, ako ispadne samsung ili auo je ok, cmo i cpt su katastrofa za te novce. U svakom slucaju preskup.

za kraj F2380, c-pva monitor, nisam ih vidio nikada tbh, ali po xbitlabsovom reviewu se da zakljucit da je dell 2209wa ipak osjetno bolji kad je u pitanju ta kategorija monitora unatoc nizoj rezoluciji. U svakom slucaju ako bas nikako ne zelis narucivat iz zg te nisi profesionalni gamer i malo ghostinga u igrama i filmovima ti ne smeta previse slobodno odi na ovaj monitor ako si ga mozes priustit, puno bolja solucija imho od ikojeg TNa.

Znači ako sam te dobro razumio preporučaš Samsnug P2350 ili ovaj s PVA matricom F2380?
I to će dobro raditi s mojom konfiguracijom?
petar1 je offline   Reply With Quote