Citiraj:
Autor Branx
Ne ozbiljno te pitam, odakle čupaš takve gluposti? Vemil Rijeka i ZG nisu ista firma?!
Postoje dva Vemilova franšizera u smislu druge firme koja ima Vemil vizuale i ostalo (kao 'pravi' Vemil centar) ali to nikako nije Rijeka (hint: Đakovo i Gospić). I nemaju 'isti lager'.
Dalje, Vemil ima ili je imao strašne ugovore sa firme koje su imale strašne ugovore s razno raznim državnim/privatnim firmama i sigurno nisu opstajale od maloprodaje? Još jedna nebuloza.
Mislim imam informacije iz 1. ruke pa me samo zanima kako ljudima padne na pamet pričati ovakve idiotarije?
|
Načuo i bio u situaciji da uopće nisu htjeli provjerit stanje lagera u zagrebu niti naručivat išta...pa sam posumnjao da možda postoje dugovi...
Ovo drugo što tvrdiš zapravo se odnosilo na Hg Spot,za Vemil sam samo nagađao...zapravo sam ga bezveze upleo u priču jer sam govorio općenito (pošto je drugi najveći lanac kod nas)...
I btw...kad su mi nudili posao u Vemilu prije cca 4-5 godina premještaj u ZG je bio strogo nemoguć...
I btw...prilikom naplate čekova Vemila rijeke i zg-a opet su se pojavljivale 2 razlicite firme...
Ne razumijem što je tebi tu tako nemoguće? Ako imaš provjerenu informaciju opovrgni me...iskreno boli me kta čije je šta...čuo sam od jednog servisa da uopće ništa ne rade s vemilom rijeka već s zagrebom,a servis je u rijeci...