@petar1...
p2350 sam ti i ja napisao za uzet, ok bi trebao bit monitor, al ima matricu istu kao p2370 s kojim po netu ekipa nije preodusevljena po reviewima, no nisam vidio ni jednog od njih. p2250/2270 bi trebao imat nesto bolju kvalitetu slike, na mene je p2250 ostavio poprilicno dobar dojam, dopao mi se vise od w2261v koji je jedan od boljih u kategoriji fullhd 22" monitora.
2343NW je los jer nema dvi, kad vec imas dovoljno novaca da si priustis nesto sa dvi-em i ucini to, vidljivo je bolja slika, iako je vecini zadovovoljavajuce i preko analognog prikljucka, ali jednom kada predu na dvi nema nazad za konstantnu upotrebu.
t220, dobar monitor prije 2 godine, danas bacanje novaca + pitaj boga koju ces matricu dobit, ako ispadne samsung ili auo je ok, cmo i cpt su katastrofa za te novce. U svakom slucaju preskup.
za kraj F2380, c-pva monitor, nisam ih vidio nikada tbh, ali po
xbitlabsovom reviewu se da zakljucit da je dell 2209wa ipak osjetno bolji kad je u pitanju ta kategorija monitora unatoc nizoj rezoluciji. U svakom slucaju ako bas nikako ne zelis narucivat iz zg te nisi profesionalni gamer i malo ghostinga u igrama i filmovima ti ne smeta previse slobodno odi na ovaj monitor ako si ga mozes priustit, puno bolja solucija imho od ikojeg TNa.
@rock... na koliko ti je brightness? smanji ga, on je najveci uzrok glavoboljma nakon zamucene slike uzrokovane spajanjem na analogni nacin.