View Single Post
Staro 27.09.2009., 17:34   #345
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Jednostavno - dvije kazne (Vettel&Rosberg), par incidenata, jedan SC, neizvjesnost zbog mogucnosti pada kise, opca neizvjesnost zbog moguceg izlaska SC-a (zbog prirode staze), kvarovi kocnica, start utrke, razlike u strategijama, nocna utrka...po meni nije bilo tako dosadno.
vetel nisam siguran zasto je dobio kaznu (znam da je dobio, ali mi je mozak bio na pasi ), a rosberg jer je sjekao crtu na izlazu iz zavoja. pa, da je to napeto, meni bas i ne.
par incidenata: hajdfeld ostao bez kotaca jer je sutil (valjda) usudio se krenuti prestizati i preforsao bolid - i izvrtio se. eto hajdfelda dok se ovaj htio odmah vratiti, kvrc malo u njega i obojica odustali. sveukupno - 25 sekundi zadovoljstva.
sejfti kar - kad su se ovi gore pogodili.
neizvjesnost zbog kise? hm, mozda, ali ne znam kada. bila je najavljena neka minijaturna mogucnost kise, ali je pakleni tandem odmah na pocetku rekao da, ako bude kise, da ce biti negdje 30tak kilometara od same staze. ja sam navijao da zapuse neka vjetrina i natera te oblake nad stazom - nisam indijanac .
opca neizvjesnost zbog izlaska sc-a, ili ako cemo detaljnije - neizvjesnost mercedesa i hamiltona. mislim da je svima ostalima bilo vise-manje svejedno, jedino je luisu gorilo pod petama ako bi zapeo iza sc-a, a da nije otisao u boks.
kvarovi kocnica, to priznajem. bilo bi zanimljivo vidjeti jos krug-dva, tj batona i baricela kako se natjecu jer je svakom bod od ogromne vaznosti. veber je izletio zbog kocnica, i veliko pripetavanje - ovi iz str ferarija u jednom trenutku odustaju i u boks. jebiga, nije mi to bas zanimljivo.
razlike u strategijama, pa i to nisam bas vidio. jedino je rosberg isao na meksu komponentu prvi, ali mu to nije pomoglo (plus sto je odradio prolaz kroz boks zbog cvikanja crte iz boksa). inace su svi zadnju turu isli na meksu komponentu gume.
nocna utrka, a svjetla doslovce kao u betlehemu. doslovce. jedino vidis da je nocna utrka kad kamera snimi krupni plan dijela staze, ili cijelu stazu. inace od noci ni n pod tolikim svjetlima........

mislim, mozda sam ocekivao vise. ali niti jedan obracun nisam vidio na samoj stazi, oni se vozaju i vozaju i vozaju.......... (start nisam racunao, jer je start inace dobar svugdje + traje tri-cetiri zavoja ).
ham suvereno i uvjerljivo gazi kao prvi, a ovi ostali iza njega svako malo mjesto zamjene sa nekim ili kad se netko slupa, ili kad netko ode u boks. sorry, ali kad se sjetim do prije nekih 5-6 godina kako je formula izgledala i danas, ubitacno. kao kad gledam npr englesku ligu i hnl recimo.........

Burko je offline   Reply With Quote