View Single Post
Staro 27.09.2009., 16:09   #337
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ajme, u par navrata sam se morao zasamarati kako mi se spavalo. a spavao sam nocas dosta, cak i vise nego uobicajno.

uglavnom, najvise mi zao rosberga. hamilton nedodirljiv, bolid ide ko' metak. kimi da je imao jos 60 krugova mislim da nebi dosao do 8-og mjesta, bas su blah. alonso takoder dobro vozio, s obzirom kakvo je trenutno st(r)anje u renou. tojota - .
i da, buton sa velikim problemima dosao do vaznih bodova. inace da je baricelo stisnuo, i to jako zadnjih par krugova.

a sto se tice same staze - boze sacuvaj. kao da su nagurali 20 jarna trulija i svi voze minardija. prestizanje se moglo vidjeti u prvom krugu (tocnije prvih par zavoja), inace se priblize ovome ispred i vozaju se iza njega. jedino prestizanje je preko boksa bilo, strasno kako je staza nikakva za prestizanje.

*ako je i bilo koje prestizanje, moje isprike, jer sam lako moguce se iskljucio na minutu-dvije u gore navedenom pokusavanju ostati budan*

Burko je offline   Reply With Quote