View Single Post
Staro 27.09.2009., 12:27   #771
Amepshi
Premium
Moj komp

Amepshi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja vjerujem da se nitko od igraca ne bi ljutio da je razvojni tim shifta stazu Spa "odveo u paralelni svemir". OK, neka bude i originalna uz promijenjenu, ali sta ne bi bilo zabavno da su pustili masti na volju, malo promijenili koji zavoj, dodali koji tunel, cisto da bude nesto novo.

Ja jos uvijek stojim iza svoje tvrdnje da bi NFS bio najbolja igra na svijetu kada bi se odvijao po jadranskoj magistrali od Rijeke pa do Zadra. Slag na tortu bi bilo kada bi dodali uspone od Karlobaga i Senja (kako smo za vrijeme rata isli u unutrasnjost). Danasnje graficke kartice bi mogle pruziti dovoljno snage za taj vizualni slatkis, RAM memorija je dovoljno jeftina, a i HDDovi nisu vise kao s pocetka desetljeca. Da ne zaboravim, ni SSDovi nece dugo biti u stratosferi.

I onda ATI se nada da cu se ja pomamiti za njihovom 5xxx serijom grafickih - cemu? Pa gdje mi je softver kojim cu ja (barem sebi) pravdati trosak? Sjetite se samo VooDoo 1 i 2 kartica, razloga sa softverske strane je stvarno bilo dovoljno za nabavku 3dfx kartice!

NFS jest zabavan neko vrijeme, za nas koji nemamo konzole uz Grid to je jedina mogucnost za natjeravanje vozila bez volana (govorim o arkadama). No pogledamo li istini u oci - i ovaj NFS je mucak...
Amepshi je offline   Reply With Quote