Eto da i ja kazem nesto o igri. Koliko sam skuzio, igra obozava kada kartica ima 1GB ili vise video RAMa. Na mojoj Gainward 4850 GS je framerate gladak ko tigar na maslacu u 1920x1200 s 4xAA i 16xAF. Pajdas ima 4870 s 512MB i dosta mu "propada" framerate. Obojica imamo Intel e8500 na 4+ GHz.
Posudio sam od pajdasa original igru i probao danas popodne i nakon jedno 5 sati igranja mogu reci da je NFS:S kopirao jako puno igara, ali kada se sve to skupi u jednu igru - vidi se kako su iste stvari u originalnim igrama bile bolje. Nema sto, graficki je igra dosta napredovala, ali igrivost je i dalje ispod razine koju su postavili najslavniji NFS-ovi (po meni to su "trojka", "cetvorka", Porsche i HP2).
Stajaznam, mogli su se ipak malo "poigrati", dodati nocnu voznju ili voznju po kisi/snijegu, nitko im ne bi zamjerio da su dali mogucnost vozenja staza u suprotnom smjeru ili da su napravili mirror nekih staza (to je bilo u starijim NFS-ovima). A kako bi tek luda bila opcija voznje po gustoj magli!
Da ne duljim, kupujem originale, ali ova igra nije zasluzila mojih 300 i nest kuna.
Valjda ce dogodine izaci bolji NFS... to vec zadnjih jako puno godina govorim...