View Single Post
Staro 26.09.2009., 19:52   #68
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor TomRi Pregled postova
šališ se? kaj si fakat mislio kupiti napajanje zbog jednog konektora koji ti je falio?

pa po datumu rođenja nisi baš klinjo.
nisi primjetio u kutiji nešto ovakvo sa molexom(ili 2) na jednom kraju?

ček, misliš skuriti grafu pa dobiti 5870 uz nadoplatu
ili buš ih pokušao uvjeriti da je stara grafa radila na 1 PCI-e konektoru i da nova nije kompatibilna s napajanjem, pa isto uzet 5870 uz nadoplatu i spojit preko adaptera?
ovo prvo je balkanski mentalitet, a ovo drugo.... hm javi kaj ti vele, bit će zanimljivo
Citiraj:
Autor TomRi Pregled postova
ddr4 je imala veće latencije od ddr3 a dobitak na taktu nije primjetan kao u ddr5.
pa je tako i na vrhu ljestvice 3DM06 ddr3 primjerak, ne ddr4...

no nebitno, uzeo ju je i ne znam jel može doći nakon par dana i reklamirati,
drugo da je on odmah u dućanu rekao: neću.
Hvala svima na komentarima.
@TomiRi: sjetio sam se toga tek nakon što mi je wolverine to spomenuo, da imaš pravo nisam baš klinjo ili...? ali kako bilo da bilo, grafulju sam uzeo sa reklamacije u petak u 16h tako da mislim da neće biti problema glede toga, i imam neke kombinacije(ali to nije bitno).

Uglavnom, znači napajanje će mi biti dovoljno, promjenio sam i proc u Q9550, i sada još samo grafičku da promjenim, kažem, nije baš da mi se daje 2400kn bez pdv-a za ovu, ali ako mi odobre neku kompenzaciju pa recimo još 1000kn dolje to bi onda definitivno uzimao!

Takvu sam ideju imao, i nisam ju ovdje iznosio jer nije mi to cilj, mene je samo zanimalo dali da čekam ili da uzmem ako mi se to omogući ovako kako sam napisao?

A evo još jedno pitanje, dakel ova grafička koju sam dobio za zamjenu mi nemože održavati sliku na dva monitora, dakle svakih par minuta se resetira, ali samo se grafika resetira, pa sam morao maknuti drugi monitor, e pa sad mi recite šta bi mogao biti razlog tomu, i da oba minitora su bila spojena sa DVI kablovima?

@Mad_Duke kad ćemo na vupi?

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote