View Single Post
Staro 26.09.2009., 00:44   #125
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Kupio sam kuciste, uz njega i 2 alu venta Revoltec s plavom LED i 2 neonke. Ugradio sam jednu neonku i jedan ventilator. I drugi bi stavio, samo mi treba 92mm za ispuh. Onaj mali panel s 7 LEDica sam skinuo te cu ga premjestiti 10najstak cm iznad, i to s druge strane.
Spojio sam samo scythe kaze master i neonku na 150W testno napajanje, ostatak stvari u kompu nisu upaljene (termometar, prednji panel, VU Metar...). Sve svjetli odlicno, i da je bilo mjesta za drugu neonku nebi bila potrebna.
Prednja stranica nije pricvrscena jer montiram VU Metre, pa je zato vidljivo odstojanje izmedju prednje stranice i ostatka kompa. Revoltec alu-vent s plavom LED na 12V radi na 2500 RPM i stvara za mene nepodnošljivu buku. No, s potenciometrom ga smanjim, lijepo lagano puse a samo LEDice svjetle slabije, ne titraju...
Mislim spojiti CPU ventilator isto na potenciometar, te ugraditi jos 2 40mm ventilatora (za NB i GPU). To ce bit sveukupno 7 ventilatora u kucistu, 4 na kaze masteru a ostali na FanMateu.

Eto slikica...:

odlucio sam prekidace montirati straga, na bracketima od modema, firewire, i sl ima jos mjesta pa cu ih probusiti i ugraditi KIP prekidace koji ce gasiti razna osvjetljenja u kompu.
Također cu audio konektore na maticnoj (AUX1 i CD1) staviti straga na sasiju konektore, da se prikljuci TV ili sl.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote