@SuperUnknown
Ne kuzim komentar? Ne radi se o tome dal znam sloziti ili ne, nego dal je uopce potreban apple i MacOS, kad bi se 99% vremena koristili Windowsi. A jos mi se manje da objasnjavat zasto 2 OS-a, razlike, nedostaci, kompatibilnosti... ali zasto jednostavno ako moze komplicirano, jel...
@Neo-ST
kako bi Josko Lokas rekao: "Sto se niste ranije javili"
@syss
Ni tvoj komentar ne kuzim. Tako je, cijena nije bitna i to sam stavio sa razlogom. Jer kad god bih povukao pitanje o kupnji laptopa, uslijedio bi odgovor: A koliko para? Dakle, cijena nije bitna, vec samo kriteriji koje sam nabrojao. Za nekoga je to laptop od 20.000kn, nekom je to lap od 3.000kn. I zato nisam htio nikoga sputavati cijenom, a na meni je da odlucim koji je najbolji omjer dobiveno-ulozeno. I konkretno to je u ovom slucaju bio Dell Studio, sto mislim da je fantastican laptop za te novce. Naravno u to cu se uvjeriti slijedeci tjedan.
@Lewis
Slazem se i toga se u biti najvise bojim. Mali Aspire One 751 sa 11.6" ekranom ima jednaku rezoluciju. Ali sta ces kad smo banana republic. Laptop po narudzbi, usluga koju Dell nudi u ostatku svijeta, je sasvim normalna pojava. Kod nas je to egzotika i masno se naplacuje.
Ipak, mene vise brine kakav je dell po pitanju kvalitete, u prvom redu zavrsne obrade i upotrebe materijala. Ako je to onaj stari Dell kakvog poznajem, a nadam se da je, onda nema straha u ovim vremenima recesije