25.09.2009., 12:04
|
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor thedream
Da,tako je i kod nas u bircu  sa 4 displaya,samo ipak,oko ne mogu naviknuti na crni obrub na svakom ekranu,i koliko god se zagledam u sliku smeta mi. Zato sam i pitao za projektor,da li bi taj prijelaz bio bezbolniji kad bi se dva stavila jedan do drugog. 
Ma ovo je samo za tech demo vjerujem i mogućnost tehnologije,tj. demonstraciju moći. Ja ovako ne vidim ništa,hexagrid neki   .
|
To je sad samo tako dok ne dodu novi monitori. Inace odlicna strategija jedva smo dosli na 1920 rezoluciju, a ovi vec krecu sa 5xxx rezolucijama za koje ti trebaju par kartica. Nikad na zelenu granu, a nekad sam bio sretan sto mi se lijepo vrti na 640x480.
Citiraj:
According to AMD, they have been working closely with Samsung Electronics in order to introduce monitors that will be specially designed for ATI's Eyefinity technology.
The key with these monitors is that the bezel needs to be ultra-thin in order to minimize the area between two monitors and a special stand that should allow easy tilt for, what AMD calls, "immersive and virtually seamless" ATI Eyefinity experience.
|
|