View Single Post
Staro 24.09.2009., 22:49   #1159
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
MDA Compact IV

Moj prvi mob na WM platformi. Neznam sta se ljudi bune na sporost ove platforme. Kod mene sve uredno radi. Cak bi rekao da je odazivniji od ajfona kojeg sam imao prije njega. ROM je 1,93 brandiran na T-Mobile i samo sam maknuo onaj ruzni rozi T-Mobile TouchFlo3D i stavio origigi od Diamonda (sto u biti i je moj MDA, samo drukcija maska).

Internet mi je definitivno bolje iskustvo na Operi nego sto je na Safariju na ajfonu. Stranice se momentalno otvaraju, a postoji i flash podrska (jos se nisam imao prilike igrati s tim).

Office i Adobe Reader funkcioniraju ok, jedino je banana sto ne mogu u landscape s njima (ili mogu???). Isto me smeta sto office ne prepoznaje equation, a to dosta koristim.

GPS - gore je Mireo ViaGSP 3.0 BlackEdition sa kartom Europe. Ovo je vjerojatno najbolja navigcija sto se tice karte hrvatske. Jednostavan meni, solidne funkcije i pregledno. Isao sam neki dan u SLO i funkcionira cist solidno.

Ekran - 2,8'' 640x480 (vga) - ekran je solidne velicine i visoke rezolucije. Kvaliteta prikaza je na zavidnom nivou. Touch nije ko na ajfonu, al je dosta dobar. Mala zamjerka na odaziv na rubovima ekrana. Recimo da je nešto između Cookie-a i Ajfona (mislim na touch).

Kamera i snimanje videa - neki prosjek. Slike su cist ok, a i video.

Reprodukcija muzike i filmova - e tu nemam zamjerke, CorePayer vrti DivX bez greske. Jos da ima podrsku za titlove :/. Sto se tice muzike, nisam neki zahtjevni korisik oko toga i meni je ok.

Wifi i BT - ovo isto funkcionira besprijekorno i nemam zamjerke (jos).

Baterija - jos jedna mana. Baterija je malog kapaciteta i uređaj ove klase bi definitivno trebao imat barem 50% jacu bateriju. Nakon prvog punjenja mi je izdrzala niti puni dan na sto sam se doslovno prepao. To se stabiliziralo vec kod drugog punjenja i sad traje 2,3,4,5 dana, ovisno koliko radim na mobu. Neko prosjecno koristenje (znaci malo surfanja (wifi), nekoliko poziva i poruka na dan) i mozete ocekivati autonomiju od 3-4 dana.

Jos jedan minus je kolicina memorije. Uređaj ima ugrađene 4GB interne memorije i nema slot za mem. karticu. To mi je malo plafon.

Uglavnom za sad sam zadovoljan, kad otkrijem ostale mane i njih cu navesti

Zadnje izmijenjeno od: Problem. 02.10.2009. u 13:49.
Problem je offline   Reply With Quote