View Single Post
Staro 24.09.2009., 19:12   #416
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Zainteresiralo me kužiš,gledali smo jednu prezentaciju u Munchenu,na seminaru ne tako davno,prije možda godinu i nešto,i sjetim se pa čekaj, sad mi ne trebaju Parhelie sa 4 izlaza,sad je to dostupno i na grafi od 1500kn, mislim da će 5850 imati i do 4 izlaza ako se ne varam,što je isto odlično.

S druge strane,sjetio sam se nekih epizoda Cribsa na MTV-u,kako reperi imaju platna od ono,20m,nebitno,i projektore,i opet me ponukalo,kvragu,na grafi od 1500kn je to izvedivo u dovoljno velikoj prostoriji.

FullHD projektori postoje,i FullHD platna postoje . Ne znači da ću ih imati osobno,ali čisto - tehnika me zanima,nisam više u fazi vrćenja 3D marka i OCCT-a,možda je to coconut očekivao.

Ali ako Eyefinity nešto predstavlja,zašto to ne iskoristiti ako je netko u mogućnosti,na techpowerup-u su najavili čak i zasebni Review te tehnologije, koliko je privlačna sajmovima,konvencijama, predavanjima, pa čak i za ozbiljnije namjene od slaganja vlastitog kina u kući,a ja za to prostora imam. Samo nemam para za 2 fullHD projektora.

I proglasiti to pizdarijom,ma mislim,bravo za tebe coco,odi sad gledati divxe na 3850.
thedream je offline   Reply With Quote