View Single Post
Staro 24.09.2009., 17:32   #174
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Jad i čemer u Ve-milu, može li gore?

Danas bio u gradu nešto obaviti i pošto mi je bilo usput skoknem ja do Ve-mila uzeti tubicu Arctic Silvera 5 pošto vidim da je kod njih na akciji za 30 čuna. Uđem u trgovinu, ni pasa unutra, dečko koji radi tamo sjedi za stolom nezainteresirano gleda u komp, skuži me i pita što trebam, ja mu kažem da bih uzeo jednu termalnu pastu Silver 5 on mi kaže da nemaju, ja ga pogledam i kažem da sam vidio da je na akciji on mi odgovori da nemaju ni jedne termalne paste u trgovini uopće ni za servis (nisu dobili već 2 mjeseca) Konstatirao sam po robi na policama da ako mi treba bilo što za školu onda bar to mogu kupiti kod njih i lik se baš nasmijao od srca onako
Otišao sam malo do gornjeg kata da vidim kakvo je tamo stanje i tamo me dočekala prostorija bez kupaca, samo sam skužio drugog dečka koji tamo radi, lik isto prepun volje pita me što mi treba ja mu kažem za pastu on se samo nasmijao, ja kažem meni nije jasno kako ni za servis nemaju termalne paste a čovjek mi odgovori da kada im treba pasta onda skoknu do Linksa i kupe koliko im treba za servis Još mi kaže da je situacija kod njih totalno rasulo, pokaže mi dio kata koji je nekad bio popunjen policama s kućištima, printerima i periferijom i sada je pregrađen i prazan Požali mi se da im plaća koja iznosi 2500 mizernih kuna kasni već dva tjedna! A najsposobniji čovjek koji je tamo radio (Neven) nije dao otkaz ni u tim uvjetima rada nego su ga praktički potjerali (citiram: sprašili)
Sve u svemu, Ve-mil je na samom dnu i iskreno mi je žao ljudi koji tamo rade.

C L O W N I N G A R O U N D

Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 26.09.2009. u 22:49. Razlog: čišćenje tipfelera
Doink the Clown je offline