Grafa je stvarno monstrum i napokon su sredili taj nedostatak s grijanjem i cuclanjem struje a što se tiče buke to će vjerojatno ovisiti od proizvođača do proizvođača. Jedini nedostatak vidim u poznatom ATI kaskanju što se tiče dotjerivanja drivera, zar je takav problem srediti i izbaciti poštenu verziju drivera paralalelno s novom serijom kartica?
Pošto sam zagriženi Nvidia korisnik nadam se da će oni znati iskoristiti činjenicu što izbacuju svoju seriju 3XX nakon ATI-ja i oprati crvenog vraga po performansama

Kad je ono predstavljanje GTX300? Christmas time? Pa negdje do proljeća će cijene biti valjda prihvatljive iako je sigurno da će biti osjetno skuplje u odnosu na konkurenciju, samo neka to bude ekvivalentno performansama (a dodatno će utjecati na cijene kod ATI-ja) pa se treba strpiti. Samo neka se ATI i Nvidia natječu, sve je to zdrava konkurencija od koje krajnji korisnik samo ima korist.
Što se tiče veličine HD5870 - wow! Mnogi će uz grafu kupovati i novi case, ja se ne brinem oko tih stvari dok je tu ormar zvani Chief big tower