View Single Post
Staro 24.09.2009., 09:39   #22
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
TNX Wolw....samo tu davim jer sada uzimam to dvoje i onda jos samo mjenjam hladenje i nemam vise snage skoro prckat po kompu....a ni love i zato bi htio uzeti sve kako treba.
Jucer sam citao da kod Antec-a 180 serije ima malo problema sa dugackim grafickim karticama (a ova moja je fakat dugacka) te da bi se u krajnjem slucaju trebalo micat case koji dolazi iza grafe da bi ona stala.
HAF922 mi se cini ok, samo ga nemam priliku vidjeti u zivo pa mi se cini kao da uzimam "macka u vreci".....nakon toga sam jos malo gledao onaj Antec koji mi izgleda ok, samo ne znam kakva je situacija sa kablovinjem jer bi ga stvarno htio "posakrivat" posto sam alergican na te neuredne kablove....

http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.607.081

Nije toliko ni lova bitna.....moze i neko malo skuplje kuciste, samo da se kablovi lijepo sakriju....do nekih 1200 kn.....samo bih volio kuciste prije kupovine vidjeti.

Nasao sam neke stvari u ADM-u pa ako netko zna dali su oni iskljucivo on-line ducan ili se kod njih moze vidjeti izlozena roba? Tamo sam nasao recimo ono Corsair napajanje, a u linksu ga nemaju.....ili su malo preskupi.....dizu sve vise cijene.

Recimo da uzimam u ADM-u napajanje i kuciste ustedio bih cca 200 kn sto je dosta....a i to napajanje u linksu nemaju....samo ostaje pitanje tih online ducana pa si mislim da bih radije dao vise love, ali da to sve mogu vidjeti izlozeno jedno pored drugoga.

Kako sam se preselio malo dalje od recimo Hg-Spota, nisam tamo dugo bio i ne znam kakva je situacija kod njih sa napajanjem i kucistima....jer ako je onako kako je prikazano na netu onda imaju prazan ducan posto na netu nema nista prikazano.....10-ak kucista i par losih napajanja.

A sto se tice trznice....ili je prodano ili se ekipa uopce ne javlja.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline