Citiraj:
Autor jurbAs
e to mi promaklo ako mozes to negdje napisat ponovo bio bih ti zahvalan za to kako namjestit volan jos.... da imas pravo volan moram okrenut potpuno da neki put skrene......
btw probo sam preko tipkovnice igrat i igra je osjetno teza pogotovo za upravljanje RWD auta
ja sam na tier 3 ali igram sve utrke na tier 2 tako da trenutno imam chamaro SS  jbg volim misicave aute 
|
Deadzones svi na 15%, a Sensitivity na 5%. Speed steering sensitivity na 100%.
Ja ti igram na gljivama na PS gamepadu, al mislim da je taj setup za volan baš smišljen. Puno mi je bolje sad igrat sa ovim setupom, tako da nemam potrebe više čačkat po njemu.
Probaj pa vidi, lako ga još poriktaš kak ti paše, al ovo je dobar početak, puno bolje od defaulta.
Izašo patch a nisu riješili oversteer/understeer problem (očito su zamijenili nazive, understeer je zapravo oversteer i obratno).
Makar, meni više paše oversteer kod auta, lakše kontroliram putanju kad guzica zapleše nego kad mi ide preko "nosa", al to je subjektivno. Bez TC-a igram, a kod FWD i AWD isključim i Stabilitiy Control, il kak se već zove u igri, previše korigira putanju, ne mogu predvidjet kako će se ponašat u kojem zavoju, više se borim s njime neg što mi pomaže.
@papčić Istina, ima nekih nelogičnosti, al mislim da je to onaj arkadni dio igre gdje su prilagodili malo fiziku i brzine auta, možda da smanje razliku između auta u istoj klasi. Veyrona nisam još probao, al baš sam se pitao može li potegnut 407km/h