View Single Post
Staro 22.09.2009., 11:00   #390
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
bas,znaci rekli smo,stopping,s.hand i steady aim,uzmes p90.....zaspreyaš pol mape,naleti ti onaj "surprise package",uzmes 400 metaka,pospreyaš još malo,rokneš predator,airstrike,dođe ti helić,natuće ti taman za AC130 skojim sinhronizirano spreyaš....dođeš do killstreaka jedno 262 i onda dobiš vjerovatno 3 dobermana il sladoled

Nadajmo se da će PC verzija bit "normalnija" od ove Xbox,mada ni ona nije finalna,ima se kaj tu još polirat

Dakako, ali hočeš ti to raditi ili whine-ati zato što drugi rade?
Igraj svojim stilom, pobogu,i pusti druge da igraju svojim.

whine, whine, whine

Meni dovoljno G3, silencer, bomb squad, sleight of hand i extreme conditioning u bilo kojoj klasi, to što će netko u svojim klasama imati ono malo prdekalo od kalaša, 3x frag granade, double tap i matyr nije moj problem niti ću se žaliti što spreya prek pol mape, boli me ona stvar kak će tko igrati.

Ako si dobar, na kraju krajeva, ni taj sa P90, sleight of hand, stopping power i last standom neće ti prestavljati preveliki problem.

Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
He also dismissed claims that the addition of the Riot Shield, which takes up a primary weapon slot but makes the player "almost invulnerable" when used, will throw multiplayer games out of balance.

Taj Riot Shield me bode u oći... ne sviđa mi se ni malo
Zamisli 5 vs 5 u S&D-u, trojica imaju Riot Shield, dvojica normalna oružja, ova trojica stanu jedan do drugog naprave zid dok ovi mogu plantati...

No dobro, onda je frag granade vjerovatno vesela