View Single Post
Staro 26.09.2004., 21:12   #31
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by MasterX
volio bi da pokrivenost WISPa postane veca pa da i drugi probaju uslugu i kazu svoja iskustva...

koliko sam cuo o DCMu nije bas bajno, navece kada svi dodju kuci i krenu cuclati p2p (kazaa emule i slicno) admini samo iscupaju kablove iz routera na nekih sat vremena da sve veze popucaju pa onda vrate, jer DCM nema dovoljno jak Internet link, ali zato vazno da nude paket od 512k... mislim svatko moze uzeti 2mbitni link i preprodati ga jedno 50 puta, a onda kada korisnici navale, cupanje kablova...
Slažem se!Javim se kada krene!Nadam se samo da će biti i rast brzina...jer DT još ne posjeduje zrak ako posjeduje linije!Nažalost, ovo mi se čini kao spas zasada. Jest da nisu neke brzine...ali bolje od ostalog što je ponuđeno!Ja sanjam dan...dan...kada ćemo imati dsl bar 1/4 onog što imaju sad Slovenc(iako sam svjestan da će me prije pogoditi kmeteor nego što ću to brzo dočekati...)i!I dok ameri i Texas Instruments istražuju mogućnost 100mbit dsla(mislim), mi ovdje umiremo s sitnih par kb...pa sad recite da svijet nije polariziran do ibera!Wispu palac gore-samo naprijed.

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote