View Single Post
Staro 22.09.2009., 09:27   #273
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Spržit će mi jadan TV-tuner od 200kn u PCI slotu ispod. Imam anomalije već i sa GTX260,tj. imao sam,odjednom je sad sa 4650 slika bolja - jer ništa ne pirka sa 100c u nju.

Šalim se,ali koliko sam čitao po gpureviewu,na 40-50% što je po njima optimum za normalan rad kartica je -noisy. Šta god to značilo.

Vidjet ćeš i za guru3D,morali bi to potvrditi. A između ostalog - bi li držao karticu od 500 eura na 30% ventu? Ja osobno - ne bih. Mislim sad na fiksiranje u Rivatuneru,ja se ne bi usudio sa tim taktovima i tolikom količinom rama,u 2gb DDR5 izvedbi.

Najbolja je reakcija na HW Canucksima : Damn, the card looks like a Soviet submarine...

Tko zna,ovo je ipak dosad neviđen hladnjak preko cijelog PCB-a,kod ATi modela - inovativno,i hrabro. Tipa GTX295 kod nvidie,vidjet ćemo na koliko će % vent ohladiti karticu na temperature za pristojan rad,pod pristojan rad i temp mislim 80tak C load. Ako će ići opet po default postavkama bez Rivatunera na 100/105c kao 4870 sa plastičnjakom,onda kvragu sve.

Živo me zanima grijanje i buka ove kartice po defaultu,dakle samo pucanjem drivera gore,kako je podešena.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 22.09.2009. u 09:50.
thedream je offline   Reply With Quote