View Single Post
Staro 22.09.2009., 09:30   #247
brunori
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
OMG pa ti si rekorder onda! Nisi još ništa poduzeo?
radim na tome

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Sry na OT-u, ali u skoro 8 godina samo 1 post?
I šta si sve kupovao da ti je dužan tolike novce? Ipak je malo blesavo da si se dao preveslat za tolke pare.
@ maX
Još nije. Ima vremena
A ono... nisam bash aktvan

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Mozda ga je izbunario za lovu za "pokretanje posla" na rodijackoj bazi
Da bi bilo gore dio je bio "za pokretanje" a dio za "pomoć" jer je kao kriza, pa sam imao nesto sa strane, te je nesto bilo od posla, pa, OK, frendovi smo, pa sam mu pomogao, kao sto bi svatko normalan napravio, ali nisam ni slutio da ce me ovako za#$bati, naravno, napominjem bili smo prijatelji, a nakon ovoga... Posto bi svatko normalan sa imalo obraza na licu i vratio te novce u normalnom roku, za razliku od ranije spomenutog

Citiraj:
Autor bozzomfeeder Pregled postova
Vjerojatno čovjek priprema automate bombe i suzavce... Treba vremena...
Pa kako stvari stoje...

Mislim ne bi mu ja cak ni zamjerio da je rekao, cuj stari, nemam sad se mozes strpiti 2-3, 6 mjeseci, i sve 5, ali ranije spomenuti ( necu uopce trositi tipke na njegovo ime i prezime ) konstanto LAŽE, MULJA, IZVRCE i VRŠI VELIKU NUŽDU, evo pare ce danas, sutra, popodne, ujutro, zenu vozi u bolnicu, punica je slabo, ceka pare da mu sjednu, ceka pare da legnu, netko mu ih nosi, ceka nekoga, umro ovaj, umro onaj, slupo auto, popravlja auto i sl. a vjerujem svima koji su imali posla s njim su to poznate fraze, a ja se na kraju osjecam ko' zadnji debil, magarac i budala sto sam imao ikad posla s njime
brunori je offline   Reply With Quote