Matt prijatelju pomagaj!!!
Prijatelj je kupio emachines g725 i ja kao dobar prijatelj podignem mu windowse...
Sve savrseno radi osim vec spominjanog wlana (nije tesko za pogodit), skinuo sam ga sa njihove stranice i normalno ne radi,isto tako probao i sa cd-a koji je dobio uz njega, isti broj ko u postu #
24.
Na kraju naisao sam na ovo, skinio driver sa tvog linka,probao napravit po uputama koje si naveo...ali nula bodova...nisam neki osobiti strucnjak ali znam podic windowse i nikad nisam imao problema sa driverima...zato me zacudilo da ovo cudo po procitanim postovima svakom stvara probleme...
Problem je u sljedecem: nikad nisam imao potrebu instalirat driver rucno,zato bi te molio da mi malo bolje to pojasnis...raspakirao sam na desktop,kliknio na setup,instaliram,on kaze sve ok instalirano je...odem u device manager i na network kontroler jos stoji zuti usklicnik...probao sam rucno kako si opisao:
-----Odabereš ga desna tipka, Update driver, No, this time, Install from Specific location, najvažnije odabrati zadnju opciju Don't Search, pa next i tu se nalazi naš Broadcom. Kliknuti na Have Disk i browsanjem naći na hardu i kliknuti ok.------
Nisam mogao naci browsanjem jer ni neznam tocno di da ga nadjem...Ako mi mozes malo pojasnit di da ga tocno nadjem i koji je, bio bi ti jako zahvalan...mozda bi ga i uspio nac ali nemam vise zivaca se patit s jednim obicnim wlanom...vjerujem da je rjesenje tolko jednostavno da cu se samo nasmijat svojoj nesposobnosti i nerazmisljanju kad odgovoris na ovo...
Vratio sam prijatelju laptop jer mu je trebao pa nemogu sad tocno ti rec svaki detalj ali cu ga uzet nazad jer mu to trebam rijesit do kraja...
Unaprijed zahvalan...