View Single Post
Staro 22.09.2009., 00:06   #66
Torcida@1950
Premium

Torcida@1950's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ja se dvoumim dali da uzmem ovaj model 2333HD pošto kupujem monitor za sljedećih nekoliko godina pa ne smije biti greške.Imam neki ENOX lcd 43cm šrot monitor na kojem se vide dupla slova i sjene kad surfam netom i to nemogu popraviti nikako.Treba mi monitor sa digitalnim tunerom e sad neznam dali je to mana ako se uzme monitor sa i bez tunera.Namjena je prvenstveno surfanje i gledanje Hd materijala sa neta i HD Dreamboxa 800 a tu itamo koju igru 2-3 godišnje.Ovaj monitor nisam imao prilike vidjeti uživo ali sam vidio u jednom prodajnom centru 10-15 monitora sa i bez tunera i vrtile su se neke fotografije koje su izgledale dosta mutno i neprirodno na monitorima marki philips,lg,samsung ali na dva 22 inčna monitora AOC te fotke su izgledale stvarno fantastično a i monitori su se sjajili kao na plazmi.Čitao sam malo karakteristike tih AOC monitora da imaju glare panel pa me zanima koje su razlike u odnosu na ostale monitore na kojima su te fotke izgledale kao slikane aparatom od 2 mpixela a ovaj jedan AOC od 8 mpixela a jedan kao od 10 mpixela??Dali ostali monitori možda nisu idealno podešeni ili ovi AOC monitori stvarno toliko odskaču od ostalih?Pošto kupujem monitor volio bi imati tako bolesno dobru sliku samo što nisam našao ni jedan AOC sa digitalnim tunerom.Može li se Samsung 2333HD nositi s njima?Da nisam vidio kako to izgleda na tim AOC monitorima odmah bi preko neta naručio Samsunga na neviđeno samo na osnovu preporuka ljudi sa foruma ali sad nisam baš siguran da ne dobijem opet nešto ružno i mutno kao što sada imam??A ujedno me zanima mogu li upogoniti normalno taj monitor sa tom konfiguracijom pošto mi igre baš nisu skoro ni bitne prvenstveno HD?
ATI 3870HD 512mb
Hitachi 320mb
Hyper 435W
LG prža i sranje od monitora
OS Windows 7 Ultra

Zadnje izmijenjeno od: Torcida@1950. 22.09.2009. u 12:27.
Torcida@1950 je offline   Reply With Quote