View Single Post
Staro 26.09.2004., 19:21   #16
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Tooma
iza zastare skrivaju se prometni i razni drugi sitni prekrsaji ako se radi o kaznanom djelu (kradja) moras imat dobru vezu da bi ti to uslo u zastaru (10 godina)
a i sto se tice prometnih ja san jedan proba odgadjat do zastare (2 godine) ali je nakon drugog poziva murija dosla po mene i zamalo starog odvelo jer nije tija rec di san. Kazna je bila 150 kn
Tooma,

Da si pazljivije citao poruke vidio bi da sam i sam to spomenuo, par zaposlenika u firmi

Meni ni u đep ni iz đepa, nego je prijatelj prevaren.

Nemam ja što ni hvaliti ni kuditi tu firmu, baš me briga za istu. Samo da se ne lažemo, ima popriličan broj firmi gdje se to nemoze desiti ni pod razno. Apsolutno snosi svoj dio krivice i sef. Kakvi kriteriji traženja zaposlenika takvi i rezultati. Ako isti samo gleda na zaradu i snizava kriterije zbog zasljepljenosti profita, te na jedno oko prima nove zaposlenike, e' pa izvini ali to je njegova krivica.

U jednom Nobilisu kod Gudelja nema sanse da se takva stvar desi, u jednom Analogbitu takodjer, MDS (Ilica),...ima ih jos za koje znam da sef ima dugu ruku pravde i da se to NEMERE desiti ni u ludilu !!!

Termin zastare je bio samo alegorijske prirode da podcrtam mozebitnu upitnost ikakvog konkretnog ishoda u doglednoj buducnosti

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 26.09.2004. u 19:56.
Visage je offline   Reply With Quote