View Single Post
Staro 26.09.2004., 18:54   #25
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
I ja bih ga uzeo, da mogu!Gledajući kartu-signal me skoro pa "kreše"!Ali ga ipak nemam...s obzirom na trend proširenja, i to da sam već sada skoro unutra-vjerujem da ću ga uskoro imati.Onda idem for it.Vjerovali ili ne-slažem se s MasterXom-idem dole s dsla vjerojatno.Preskupo, i previše skrivenih troškova.Mislim, znao sam koliko će me koštati sve to-tako je i bilo, jeftinije od dialupa!Svejedno pljačka.Iskon i ovi ostali ništa ne daju.I tako bih uštedio cca 5kn mjesečno.Novi paketi?Ma daj...Novo njesra, drugo pakovanje.Onaj DCM nemam.Smatram da je i to loše.Vidio sam ping...Neću reći da je wisp ODLIČAN, već da je manje loš od ostalih.S obzirom na to da je današnji wireless vrlo brz, a razvijaju se još brži-oni nama daju mrvice.Pa da, nosu ludi da daju 1mbit kad konkurencija daje sitno...pravila igre.A to što mi još dugo, ako i ikada nećemo ugledati nekakav pošten normalan flatrate, to je problem države, vlasti, ljudi koji su je izabrali i naše pasivnosti.Ipak, tješite se-na rogu Afrike je lošije nego nama ovdje.Sve mi se ipak čini da bi HR trebala početi gledati u drugu stranu, jer JAKO zaostaje, a riječi o Europi uopće nema.
Situacija kakva je ovdje kod neta je samo refleksija općeg kaosa svih sustava ove neorganizirane države.

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote