View Single Post
Staro 19.09.2009., 23:44   #26
mirzakv
Registered User

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Black Dragon Pregled postova
oni koji koriste na AGPu GPUe predviđene za PCI-x (od X1650 pa na gore) poželjno da koristite drivere sa APG fixom
verzija 9.2
verzija 9.3
(navedeni driveri su za Win XP 32 bitne) i potrebno je u BIOSu ugasiti (disable) fast writes i agp 3 calibration i stari ATi trik agp speed sa 8x na 4x
riješio na taj način brdo powercolora x1650 PRO sa 512 MB (i za to 400W+ PSU) isto kao i onih 2600 i 3650 ...
Ovo je previshe za mene

Ovako cemo: Catalyst 9.9 ne podrzava moju graficku, instalirao sam jos prije ove hotfixe medjutim stanje se nije popravilo ni s njima, probao sam sve drivere i od ATI i od OMEGA i NGO i WARCART I DHZerOpoint, nista nije pomoglo.

U mom biosu nema opcija da ugasim fast write, nemam opciju za "3d Calibration" Nemam opciju da smanjim brzinu sa 8x na 4x.

Probao sam i ovaj gore prijedlog sa xp sp3 novim directx i novim driverima ni to nije pomoglo pa sam ponovo instalirao xp sp2.

Prije sam jos naveo da mi je problem sa OpenGL, directx radi super.

I jos da napomenem ja sam iz Bosne, i kod nas u Bosni su graficke poprilicno skupe, graficka koju sam ja kupio je nova, ali nisam dobio garanciju i ne mogu je vratiti tako ti je to kod nas....
mirzakv je offline   Reply With Quote