Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 19.09.2009., 18:09   #2401
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Pantera-N Pregled postova
bok društvo, trebal bi savjet. Ovako, ovaj tjedan idem u preuređivanje sobe. Imam doma jednu sony HIFI liniju, onu futurističku. Stvarno je odlična za moje potrebe, ali ne mislim ju više držat u sobi jer je ogromna i neču je imat gdje staviti. U zadnje vijeme samo slušam radio (pogotovo dok spavam) znači nemam potrebe za neznam koliko stotina wata.

Do nekih 2000kn, jel se može išta skombinirat (ne rabljeno)? I ne, ne mislim uzet one male radio uređaje u Metrou. Slažem si napokon sobu i hoču da bude sve pic pic

MP3/CD player mi ne treba, za sve to imam komp, treba mi radio i zvučinici.

Čak sam mislio uzet neki 2.1 Logitech sustav, ali opet nemam radio

p.s. Internet radio preko kompa nebi bio dobro riješenje jer spavam u toj sobi pa mi malo buka smeta

tnx
Hmmm... ovak, imas za te pare opciju ubosti neku micro liniju. Imas nekakvih sony za do 200 kn, mislim da ti je to naj opcija. Potrazi malo po online trgovinama naci ces sigurno. E sad, ako bi htio neki bolji zvuk morao bi malo rastegnuti budget. Opcija je Audio reciver + neki zvucnici. Mislim da ako u ve milu imaju jos mission akciju,, mozes sa 840 kn uzeti samostojece zvucnike m33i + recimo neki yamahin reciver za oko 1500, neki entry level. Naravno ako imas mjesta za samostojece zvucnike. Ako ne imaju oni i bookshelf m32i za istu cijenu ja mislim. E sad...ovisi o tebi.

Intel Celeron G1820
ASRock H81M-HDS
8 GB Kingmax
23'' LG Flatron W2361V
NVIDIA GeForce GTX 960
Samsung Spinpoint F1 @ 1 TB
INTEL SSD - 120 GB
LC POWER LC6650GP3 V2.3
Antec Sonata Elite
MX 518
Logi tipkovnica neka..
NuForce usb DAC